FOJAB arkitekter förstärker kompetens inom inredning och design

FOJAB arkitekter rekryterar inredningsarkitekt Patrik Bengtsson. Därmed stärks kompetensen på arkitektkontoret ytterligare inom inredningsarkitektur och design.

– Vi är väldigt glada att vi nu genom Patrik stärker vår kapacitet inom inredning och design där efterfrågan på tjänster ständigt ökar, säger inredningsarkitekt Lisa Mannheimer, FOJAB arkitekter.

Patrik Bengtsson är möbelformgivande inredningsarkitekt med fokus på specialinredning och har en hantverksbakgrund inom finsnickeri och byggnadsvård. Sedan 2013 har han bedrivit sin egen verksamhet, Patrik Bengtsson Designstudio, där han främst har ritat möbler för svenska möbelproducenter och offentlig miljö.

Patrik har tidigare arbetat på på Creo arkitekter i Stockholm där han huvudsakligen har ritat specialinredning åt Domstolsverket. Patrik har även arbetat med diverse konsultuppdrag och undervisning i möbelformgivning vid arkitekturskolan i Lund.

– Det ska bli väldigt roligt att ingå i ett större sammanhang och spännande att få vara med och utveckla inredningssidan på FOJAB arkitekter, säger Patrik Bengtsson.