Att rita någons hem är den finaste uppgiften man kan få. Den förvaltar vi och behandlar med vördnad, glädje och nyfikenhet.

I bostadsarkitekturen hanterar vi både de stora och de små måtten, vardagens alla missöden och glädjeämnen. Här möter människan arkitekturen varje dag.

Vi vet att bostadsarkitektur inte bara ritas inifrån och ut – lika viktig som smarta planlösningar är byggnadens arkitektoniska grepp och karaktär. Vi arbetar med samspelet däremellan och väver samman bostädernas små mått med de stora idéerna för att skapa byggnader som både boende och förbipasserande kan vara stolta över.

FOJAB har jobbat med bostadsarkitektur sedan kontoret bildades och har en lång historik av återkommande kunder, en bred portfölj av genomförda projekt i alla skalor och ett stort antal vunna tävlingar som färggranna fjädrar i hatten.

Vi kan erbjuda kompetent stöd från första idé till bostad redo att flytta in i. Vi jobbar i tighta team och små projektgrupper som följer projektet från början till slut.

Vi arbetar också med mixade program där bostäder samsas med förskolor, parkering eller kontor, och byggnader som går att ställa om mellan olika program. Vi ritar bostäder för alla människor och för alla skeden i livet.