FOJAB rekryterar arkitekt Cage Copher till Stockholmskontoret

FOJAB fortsätter sin satsning på kunskapsmiljöer och stärker nu upp med arkitekt Cage Copher. Cage, som har lång och gedigen erfarenhet, står bland annat bakom Skapaskolan i Huddinge som nominerades till Årets Bygge 2019 och Huddinge kommuns byggnadspris 2020.

– På FOJAB finns det så mycket kompentens och kunskap att jag inte kunde tacka nej. För varje intervju blev jag mer och mer engagerad, imponerad och inspirerad. Begränsningarna jag upplevde som egenföretagare har försvunnit, och med så många skickliga arkitekter i teamet känns det som allt är möjligt, säger Cage Copher.

Cage, som ursprungligen kommer från Kalifornien och även har arbetat som scenograf, drev under många år arkitektfirman Street Monkey Architects i Stockholm. Bland de tidigare projekten finns allt från hotell och bostäder till skolor och äldreboende, och SMA var framgångsrika i flera olika tävlingssammanhang.

– Vi är mycket glada för att Cage valt att komma till oss. Han är en synnerligen duktig arkitekt, en fantastisk person med stor erfarenhet av skolprojekt där hållbarhet stått i fokus. Tillsammans skall vi bygga vidare på kompensområdet i Stockholm och skapa nya fina projekt, säger Jens Larsson, kontorschef på FOJAB.