FOJAB förstärker ledningen med Utvecklingschef och HR-chef

FOJAB förstärker nu organisationen ytterligare och anställer Elin Bredberg som ny HR-chef och arkitekt Anders Eriksson Modin blir Utvecklingschef.

Anders Eriksson Modin är arkitekt och partner på FOJAB. Han är även kompetensansvarig för affärsområdet kontor och mobilitet och har genomfört flera kontorsprojekt med hög komplexitet. Senast som uppdragsansvarig arkitekt för kontorshuset Dungen, som tilldelats Malmö stads stadsbyggnadspris 2019. I rollen som utvecklingschef kommer Anders att ha ett framåtblickande perspektiv och driva utvecklingen av FOJABs erbjudande mot marknaden, arbeta med interna processer samt innovations och utvecklingsprojekt.

– Vår bransch och omvärld är i ständig förändring och som arkitekter måste vi vara relevanta. Jag kommer att lägga stort fokus på att vara framåtblickande och utveckla vår verksamhet, så att vi kan fortsätta vara ett kontor i framkant och erbjuda mervärden för våra kunder och samarbetspartners. Hos oss finns erfarenheten, verktygen och kompetensen till att skapa framtidens arkitektur, säger Anders Eriksson.

Elin Bredberg har rekryterats till rollen som ny HR-chef och kommer att ingå i FOJABs ledningsgrupp. Elin har sedan 2018 arbetat som konsult åt FOJAB. I rollen som HR-chef kommer Elin att fokusera på ledarskap, hållbarhet i arbetslivet och företagskulturen.

– FOJABs vision, att skapa arkitektur för en bättre värld, tilltalar mig och jag ser fram emot att få bidra i arbetet. Jag känner mig stolt över att vara en del av FOJAB, glad för förtroendet och ödmjuk inför uppgiften. Jag ser fram emot att stödja och utveckla våra fantastiska medarbetare och bidra till hållbarhet i arbetslivet, säger Elin Bredberg.

– Vi är mycket glada över att Anders och Elin förstärker vår ledningsgrupp. Anders är en erfaren arkitekt med bred kunskap inom arkitekturens olika områden i kombination med en stor dos nyfikenhet och förståelse för vår affär. Det känns också jättebra att ha en långsiktig lösning på HR-stödet i relation till de mål vi har satt upp i affärsplan, organisation och med tanke på vår varumärkesresa, säger Daniel Nord, VD på FOJAB.