FOJAB arkitekter rekryterar ny kontorschef i Stockholm

FOJAB arkitekter rekryterar arkitekt SAR/MSA Jens Larsson som ny kontorschef för Stockholmskontoret. Jens kommer närmast från Strategisk Arkitektur och har lång erfarenhet av fastighetsutveckling och bostadsprojekt.

– Vi är glada över att Jens Larsson vill ta över stafettpinnen och leda vårt kontor i Stockholm. Kontoret startade upp hösten 2013 och är i stadig expansion, säger Cecilia Pering, VD på FOJAB arkitekter. Jens energi, fokus på kundnytta och förmåga att hantera stora komplexa projekt kommer väl till pass i den fas vi är inne i nu.

Robert Lavelid, Jens företrädare på posten som kontorschef, fortsätter som uppdragsansvarig arkitekt med bland annat ansvar för utvecklingen av företagets utlandsverksamhet och internationella samarbeten.

– Det här är verkligen spännande och jag är mycket stolt över förtroendet att få ta över rollen som kontorschef efter Robert, säger Jens Larsson. FOJAB arkitekter är ett företag med hög ambitionsnivå och bred kompetens. Stockholmskontoret är inne i en tillväxtfas med många intressanta projekt på gång. Fokus kommer att ligga på att fortsätta utveckla och driva kontoret mot en stark position på Stockholmsmarknaden.

Jens Larsson tillträder sin nya post den 1 september.